Víkendové menu

Otevírací doba: Po: 11:00 - 14:00 Út: 11:00 - 14:00 St: 11:00 - 14:00 Čt: 11:00 - 22:00 Pá: 11:00 - 24:00 So: 16:00 - 24:00 Ne: 11:00 - 20:00

Rezervace +420 605 395 711

Provozní +420 734 896 660 info@restaurace39.cz

Polévky

Cizrnový krém s kurkumou a grilovanou cuketkou s tygří krevetou (1,4,7) 0,33l

Sváteční vývar s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky (1,3,9) 0,33l

Hlavní chod

Mufloní hřbet v úpravě sous-vide s karamelizovanou hruškou, višněmi a zapékaným bramborem (1) 200g

Pikantní nudličky z vepřové panenky se zeleninou na bramborovém placku, sypané sýrem gouda (1,3,7,9) 160g

Kuřecí srdíčka na smetaně s domácím houskovým knedlíkem (1,3,7,9,10) 200g

Grilované telecí medailonky s omáčkou z Gorgonzoly a cibulovými gnocchi (1,3,7) 180g

Kuřecí prso ‚tandori‘ v jogurtové krustě na lehkém salátku z rýžových nudlí s teriako-limetkovou zálivkou (7,9,13) 200g

Dezerty

Pistáciový mousse s jahodovo - mátovou redukcí a pomerančovými segmenty (7,8) 1ks

Výpis alergenů

1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
2. KORÝŠI
3. VEJCE
4. RYBY
5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
7. MLÉKO
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY
9. CELER
10. HOŘČICE
11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
13. VLČÍ BOB (LUPINA)
14. MĚKKÝŠI
© ARSYLINE 2020
Upozornění
Zavřít