Víkendové menu

Otevírací doba: Po: 11:00 - 14:00 Út: 11:00 - 14:00 St: 11:00 - 22:00 Čt: 11:00 - 22:00 Pá: 11:00 - 24:00 So: 14:00 - 24:00 Ne: 11:00 - 20:00

Rezervace +420 605 395 711

Provozní +420 734 896 660 info@restaurace39.cz

Polévky

Sváteční vývar s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky (1,3,9) 0,33 l 45 Kč

Tradiční kulajda s čerstvým koprem, lesními hříbky, zastřeným vejcem zjemněná smetanou (1,3,7) 0,33 l 55 Kč

Hlavní chod

Gulášek z mladého jelena s červeným vínem, jalovcem podávány s domácím špekovým knedlíkem (1,3,7) 180g 179 Kč

Kančí výpečky s červeným zelím ovoněné badyánem, skořicí a hřebíčkem, zahuštěné chlebem a domácím chlupatým knedlíkem (1,3) 180g 179 Kč

Selečí kolínko v úpravě sous - vide s máslovou kaší, pečeným česnekem a zeleninou pickles (7) 1kg/1ks 229 Kč

Biftek s hovězího rumpu s brusinkovou redukcí, bramborovými rösti a pečeným bílkem s muškátovým oříškem (1,3) 200g 209 Kč

Kuřecí prso “fajitas” ( vlažné tortily, červená cibule, barevná paprika) a quacamole dipem (1,3,7) 200g 149 Kč

Tagliatelle s lesními hříbky smetanou a vepřovou panenkou sypané hoblinkami grana padano, dekorované mrkvovou slámou (1,3,7) 300g 169 Kč

Dezerty

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou a domácí šlehačkou (7) 1ks 79 Kč

Výpis alergenů

1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
2. KORÝŠI
3. VEJCE
4. RYBY
5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
7. MLÉKO
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY
9. CELER
10. HOŘČICE
11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
13. VLČÍ BOB (LUPINA)
14. MĚKKÝŠI
© ARSYLINE 2019
Upozornění
Zavřít