Víkendové menu

Otevírací doba: Po: 11:00 - 13:30 Út: 11:00 - 13:30 St: 11:00 - 13:30 Čt: 11:00 - 22:00 Pá: 11:00 - 24:00 So: 16:00 - 24:00 Ne: 11:00 - 20:00

Rezervace +420 605 395 711

Provozní info@restaurace39.cz

Předkrmy

Šunková rolka s křenem, šlehačkou a banketkou (1,3,7) 2ks

Topinka s pikantní kuřecí játrou sypaná cibulkou (1) 1ks

Polévky

Drožďová se smetanou a zeleninou a krutonky (1,3,7,9) 0,33l

Sváteční vývar s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky (1,3,9) 0,33l

Hlavní chod

Gothajský salám v těstíčku s vařeným bramborem a oblohou (1,3,7) 200g

Kuřecí steak zapečený broskví a sýrem s hranolkami a oblohou (1,3,7) 180g

Vepřová kotletka se sázeným vejcem se šunkou a šťouchaným bramborem, obloha (1,3) 180g

Hovězí pečeně po cikánsku s dušenou rýží a oblohou (1,9) 180g

Vídeňská roštěná s hranolkami a ďábelskou omáčkou (1,7) 180g

Smažený eidam se šunkou s americkým bramborem a domácí tatarskou omáčkou, obloha (1,3,7) 130g

Výpis alergenů

1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
2. KORÝŠI
3. VEJCE
4. RYBY
5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
7. MLÉKO
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY
9. CELER
10. HOŘČICE
11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
13. VLČÍ BOB (LUPINA)
14. MĚKKÝŠI
© ARSYLINE 2020
Upozornění
Zavřít