Víkendové menu

Otevírací doba: Po: 11:00 - 14:00 Út: 11:00 - 14:00 St: 11:00 - 14:00 Čt: 11:00 - 22:00 Pá: 11:00 - 24:00 So: 16:00 - 24:00 Ne: 11:00 - 20:00

Rezervace +420 605 395 711

Provozní +420 734 896 660 info@restaurace39.cz

Polévky

Krém ze zeleného hrášku s grilovanou mozzarelou a s grissinami (1,3,7,9) 0,33l 45 Kč

Sváteční vývar s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky (1,3,9) 0,33l 45 Kč

Hlavní chod

Hovězí svíčková na smetaně s houskovým a karlovarským knedlíkem, brusinky (1,3,7,9,10) 200g 169 Kč

Filírovaný rump steak s bramborovým purré ovoněné lanýžovým olejem s pečeným černým kořenem a omáčkou demi - glace (1,3,7,9) 200g 219 Kč

Kuřecí steak s brambory grenaille, zeleninovou slámou, domácími sušenými rajčaty a rokforovou omáčkou (1,7,9) 200g 169 Kč

Vepřová panenka s dýňovým krémovým purré a houbovým ragu (1,3,7,9) 200g 189 Kč

Dezerty

Smažená vanilková zmrzlina v piškotové krustě s čokoládovým přelivem, šlehačkou a ovocem (1,3,7) 1ks 89 Kč

Výpis alergenů

1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
2. KORÝŠI
3. VEJCE
4. RYBY
5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
7. MLÉKO
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY
9. CELER
10. HOŘČICE
11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
13. VLČÍ BOB (LUPINA)
14. MĚKKÝŠI
© ARSYLINE 2019
Upozornění
Zavřít