Týdenní menu

Otevírací doba: Po: 11 - 13 hod. Út: 11 - 13 hod. St: 11 - 13 hod. Čt: 11 - 13 hod. Pá: 11 - 20 hod. So: 11 - 20 hod. Ne: 11 - 20 hod.

Rezervace +420 605 395 711

Provozní info@restaurace39.cz

Restaurace

Restaurace

Pondělí - 3.5.2021

Polévka 1: Hrstková (1,9) 0 Kč

Hlavní chod 1: Špagety CARBONARA (angl. slanina, žloutek, smetana, parmezán) (1,3,7) 200 g 110 Kč

Hlavní chod 2: Vepřová plec na pepři, jasmínová rýže (1) 150 g 110 Kč

Hlavní chod 3: Vepřová panenka s fazolovými lusky se slaninou, americké brambory (1) 150 g 129 Kč

Úterý - 4.5.2021

Polévka 1: Hovězí vývar se zeleninou a celestýnskými nudlemi (1,3,7,9) 0 Kč

Hlavní chod 1: Kuřecí prsíčko plněné camembertem a vlašskými ořechy, bramborová kaše, zelný salát (1,7,8) 150 g 110 Kč

Hlavní chod 2: Masové kuličky v rajské omáčce, domácí houskové knedlíky (1,3,7) 150 g 110 Kč

Hlavní chod 3: Vepřová panenka s fazolovými lusky se slaninou, americké brambory (1) 150 g 129 Kč

Středa - 5.5.2021

Polévka 1: Zeleninová (1,9) 0 Kč

Hlavní chod 1: Zapečené palačinky se špenátem a kuřecím masem (1,3,7) 300 g 110 Kč

Hlavní chod 2: Pečená krkovice, červené zelí, domácí bramborové knedlíky (1,3) 150 g 110 Kč

Hlavní chod 3: Vepřová panenka s fazolovými lusky se slaninou, americké brambory (1) 150 g 129 Kč

Čtvrtek - 6.5.2021

Polévka 1: Francouzská se slaninou (1,9) 0 Kč

Hlavní chod 1: Těstovinový salát s tuňákem (1,3,4,7) 300 g 110 Kč

Hlavní chod 2: Pečené kuřecí stehýnko, dušená rýže, rajčatový salát s cibulí (1) 200 g 110 Kč

Hlavní chod 3: Vepřová panenka s fazolovými lusky se slaninou, americké brambory (1) 150 g 129 Kč

Pátek - 7.5.2021

Polévka 1: Špenátová s vejcem (1,9) 0 Kč

Hlavní chod 1: Domácí šišky s mákem a cukrem, přelité máslem (1,3,7) 200 g 110 Kč

Hlavní chod 2: Kuřecí plátek zapečený s broskví a sýrem, hranolky, ďábelka (1,3,7) 150 g 110 Kč

Hlavní chod 3: Vepřová panenka s fazolovými lusky se slaninou, americké brambory (1) 150 g 129 Kč

Výpis alergenů

1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
2. KORÝŠI
3. VEJCE
4. RYBY
5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
7. MLÉKO
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY
9. CELER
10. HOŘČICE
11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
13. VLČÍ BOB (LUPINA)
14. MĚKKÝŠI
© ARSYLINE 2021
Upozornění
Zavřít