Týdenní menu

Otevírací doba: Po: 11:00 - 14:00 Út: 11:00 - 14:00 St: 11:00 - 22:00 Čt: 11:00 - 22:00 Pá: 11:00 - 24:00 So: 14:00 - 24:00 Ne: 11:00 - 20:00

Rezervace +420 605 395 711

Provozní +420 734 896 660 info@restaurace39.cz

Pondělí - 14.10.2019

Polévka 1: Zabijačková (1,9) 0 Kč

Hlavní chod 1: Frankfurtská vepřová pečeně s jasmínovou rýži (1,7) 102 Kč

Hlavní chod 2: Kyjevský kotlet ( kuřecí prsa plněná máslem a bylinkami ) s bramborovou kaší a mrkvovým salátem (1,3,7) 109 Kč

Hlavní chod 3: Rybí filé po mlynářsku, restované brambory na másle a petrželi (4,7) 109 Kč

Business menu : Kachní prsíčko se švestkovou omáčkou a kroketami (1,3) 149 Kč

Úterý - 15.10.2019

Polévka 1: Kuřecí vývar s tarhoňou a zeleninou (1,3,9) 0 Kč

Hlavní chod 1: Pečené kuřecí paličky se šťouchaným bramborem a zelným salátem (1) 102 Kč

Hlavní chod 2: Filírovaná vepřová panenka s povidlovou emulzí a hranolkami (1) 109 Kč

Hlavní chod 3: Tagliatelle s brokolicí, kuřecím masem, sypané sýrem Gouda (1,3,7) 109 Kč

Středa - 16.10.2019

Polévka 1: Boršč (1,7,9) 0 Kč

Hlavní chod 1: Námořnické vepřové maso ( červené víno, protlak, vařené vejce ) s jasmínovou rýži (1) 102 Kč

Hlavní chod 2: Katův šleh s domácími bramboráčky (1,3) 109 Kč

Hlavní chod 3: Krůtí steak s bruselskými kapustičkami a šťouchaným bramborem (1) 109 Kč

Čtvrtek - 17.10.2019

Polévka 1: Čočková párkem a zeleninou (1) 0 Kč

Hlavní chod 1: Pečené jelitko s kysaným zelím a vařeným bramborem 102 Kč

Hlavní chod 2: Hovězí mletý biftek se sázeným vejcem, americké brambory, pikantní majonéza (1,3,7) 109 Kč

Hlavní chod 3: Marinovaná vepřová kotleta se zeleninou rattatouile a pečenými batáty (1) 109 Kč

Pátek - 18.10.2019

Polévka 1: Žampionový krém (1,7) 0 Kč

Hlavní chod 1: Hrachová kaše, moravské uzené, kyselý okurek, chléb (1,9) 102 Kč

Hlavní chod 2: Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10) 109 Kč

Hlavní chod 3: Barevný listový salátek s cherry rajčaty, grilovaným hermelínem, brusinkami a toastem (1,3,7) 109 Kč

Výpis alergenů

1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
2. KORÝŠI
3. VEJCE
4. RYBY
5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
7. MLÉKO
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY
9. CELER
10. HOŘČICE
11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
13. VLČÍ BOB (LUPINA)
14. MĚKKÝŠI
© ARSYLINE 2019
Upozornění
Zavřít